Broken Tulip

Heb respect voor ieder mens, ze hebben het hard nodig....
It is currently 04 Jul 2020, 21:20

All times are UTC
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Programma Medialogica
Unread postPosted: 07 Nov 2014, 15:09 
Offline

Joined: 03 Nov 2014, 21:07
Posts: 1
Ik ben Cintie Rooijakkers en ik studeer journalistiek in Tilburg. Onlangs heb ik onderzoek gedaan naar de berichtgeving over pedofielen. Ik heb daarbij twee kranten vergeleken: Trouw en de Telegraaf. Het viel mij op dat deze twee kranten, maar eigenlijk alle media, pedofielen vaak over één kam scheren. Zo zijn er pedofielen die wel pedofiele gevoelens hebben, maar nog nooit de fout in zijn gegaan. Toch wijzen de media wel met een beschuldigende vinger naar hen.
Onlangs kwam Marc Josten, hoofdredacteur van het programma Medialogica, bij ons op de opleiding. Een programma dat gaat over als beeld en werkelijkheid uit elkaar drijven. Anders gezegd: als de media fouten maken.
Dit onderwerp leek mij interessant voor een uitzending en daarom heb ik het voorgedragen aan Marc Josten. Hij vindt het een interessant onderwerp en wil er misschien een uitzending over maken. De voorwaarde is wel dat ik twee pedofielen vind die nooit de fout in zijn gegaan, maar die wel door de media worden 'beschuldigd'. Daarnaast zijn zij bereid om voor de camera hun verhaal te doen. Als het mij lukt om twee pedofielen te vinden(zonder strafblaf), is de kans groot dat er een uitzending over wordt gemaakt en dat zou betekenen dat er een andere kant van pedofielen wordt belicht. Ben jij pedofiel (zonder strafblad) en ben je bereid om mee te werken aan het programma? Of ken je iemand? Reageer dan a.u.b. op deze oproep.

Alvast bedankt.
Vriendelijk groet,
Cintie Rooijakkers


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group