Broken Tulip
http://www.brokentulip.nl/forum/

Het verleden
http://www.brokentulip.nl/forum/viewtopic.php?f=8&t=2085
Page 1 of 1

Author:  Ricardo [ 04 Aug 2019, 17:07 ]
Post subject:  Het verleden

Ik wil nog zo kort mogelijk uitleggen wat het verleden heeft gedaan met mij als persoon, maar misschien ook met andere personen die ik in mijn radicale tijd heb mee getrokken.

Waar het fout ging is simpel: Een groepsleiding trok mij het wereldje in. Het verloop van die tijd was chaos en bovenal alcohol misbruik. Ik heb in een zekere zin gebruik gemaakt van mensen, die niet verantwoordelijk voor me waren. Ik heb met mijn acties in die jaren ook moedwillig andere gevoelsgenoten in een hoek gedreven met mijn radicaliteit en het onderwerp moeilijker gemaakt dan dat hij toen al was.

Mijn oprechte excuses gaan dan ook naar de mensen die zich aangesproken voelen

Ik ging lange tijd om met personen met zeer radicale standpunten waar ik toen al tegen was, daar mee verder gaan was uitgesloten. Ik ben van me alcohol afgekomen, en woon in een veilig omgeving waarin ik ondersteund word en medicatie krijg. Ik zelf heb hulp gezocht voor mijn gevoelens omdat ze steeds moeilijker zijn om mee om te gaan, en ik dicht slip en depressief wordt. Ik wil zelfs benadrukken dat ik ook toen al al die jaren hulp zocht, maar nooit de juiste kreeg. Door mijn alcohol verleden heb ik diabetes type 2 gekregen, het zal me straf wel zijn.

Ik kijk niet meer naar het verleden maar naar de toekomst (ik heb ook een relatie) die veel toekomst bied.

Pedofilie is lastig, en de oplossing ligt niet om de wet aan te passen, maar om de toon van meningen en wensen aan te passen.

Ricardo

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/